Svinjski file u sosu od šampinjona je jelo koje mogu da pripreme i oni koji su početnici u kuhinji. File je definitivno jedno od najlepših i najboljih komada mesa. Uz to je najmekši pa ga ...

Ovaj kolač može da prođe kao brza zamena za knedle sa šljivama u plehu, iako su knedle jedna od nezamenljivih poslastica. Možete ga praviti sa različitim voćem, pa čak i samo džemom tokom ...

    Do skoro sam pravila isključivo onaj tradicionalni recept za plazma tortu sa „fantom“ koji valjda svi znaju i letos kod Sandre „Ko to tamo“ vidim neke plazma kocke koje su me danima ...

Priznajem, ako zamišljam idilične večere, to bi uvek sadržavalo momenat kako klinci sa zadovoljstvom jedu neke mafine, projice i slično.U stvarnosti, te akrobacije u kuhinji mi najteže idu - po ...

Ovo nije baš onaj petominutni smuti da prospi kolač, kao što ja volim. Mada nije ni potpuno hlebast. Dovoljno je čokoladan da ga deca baš vole (kod mene 3 od 3, što je baš uspeh),  ali nije ...

Sezona je sremuša. Dok neki još ne znaju šta je sremuš ili divlji beli luk, ima onih koji uveliko uživaju u lepoti njegovog ukusa i zdravstvenim benefitima koji su brojni. Sremuš – divlji ...

Tradicionalno pravimo više vrsta keksa za novogodišnje praznike – najčešće „Cookies“, raspucance, vanilice, tutku i medenjake. Prošle godine smo počeli i sa pravljenjem keksića za ...

KOH U poslednje vreme često se jede kolač „Tri leće“ kao svojevrstan ozbiljan specijalitet. Ovo je kolač koji potiče iz Južne Amerike, a jednostavnija srpska verzija i svojevrstan ...

Tokom uskršnjeg posta, a i inače, ovaj kolač vam može poslužiti kao brzinsko rešenje za desert i nešto slatko za iznenadne goste. Važno je da nema dodataka masnoće, pa je prigodan i tokom ...
Load More