Urednice Demetra portala
Demetrin tim

Demetra je pre svega specijalizovani portal za žene. Naše čitateljke su najčešće trudnice, majke ili one koje to žele da postanu, ali i tinejdžerke i devojke koje žele da se informišu o zdravlju, modi i drugim temema.

Osnovale su ga 2011. godine tri mame: Tamara Petković, Milena Kostić i Marija Đurić. 

Demetrin tim 

 

Urednici

Urednički tim portala Demetra od njenog osnivanja čine tri žene. Tamara Petković je preduzetnica i majka troje dece. Marija Đurić je novinar i majka dvoje dece. Milena Kostić je preduzetnica i majka petoro dece.

 

 

 

Marija Đurić - osnivač i urednik portala Demetra

 

Stručni saradnici

 

 Manuela Kamikoviski - psiholog

 

Dr Aleksandra Simić - ginekolog

 

 

 

Demetra je posvećena pružanju informativnog sadržaja visokog kvaliteta – zabavnog, ali i edukativnog i stručnog. Naši urednici i savetnici stalno ažuriraju i pregledaju članke, i činimo svaki napor kako bi korekcije stizale blagovremeno. Demetra pruža pouzdane savete stručnjaka, informacije, prostor za stvaranje prijateljstva sa drugim roditeljima i podršku u svakoj fazi razvoja vašeg deteta. Razumemo da je svaka porodica različita i tu smo da damo informacije potrebne za donošenje važnih odluka. Naš cilj je da pomognemo da steknete samopouzdanje, više uživate u roditeljstvu i da otklonimo neke krivice i brige koja dolaze sa ulogom roditelja.

Međutim, tekstovi objavljeni na Demetri su informativnog karaktera i ne mogu zameniti kontakt sa lekarom. Ukoliko imate zdravstveni problem, pravi savet i pomoć može vam pružiti samo lekar.

Kako je deo naše misije da osiguramo čitaocima pouzdane informacije, pridržavamo se strogo politike razdvajanja između uredničkog i sadržaja oglašavanja. Nikada ne dopuštamo oglašivačima da utiču na uredničke sadržaje, a sve reklame su ili jasno odvojene od uredničkog sadržaja, ili jasno označene kao „oglašavanje“ ili „od naših sponzora“.

Svako preuzimanje, kopiranje i korišćenje dela ili celog teksta, kao i fotografija sa portala Demetra je strogo zabranjeno!