Podržite Mama biznis klub!

Mama biznis klub daje mogućnost mamama preduzetnicama da na jednom mestu nađu sve što im je potrebno za uspešno i kvalitetno poslovanje. Opremljenu kancelariju, mesto za sastanke, formalna druženja i održavanje predavanja i poslovnih prezentacija i u isto vreme prostor za čuvanje dece.

 

Ova inovacija predstavlja jedinstveni koncept poslovnog prostora koji omogućava preduzetnicama da razvijaju svoj biznis. Klub majkama obezbeđuje poslovno okruženje i u isto vreme čuvanje njihove dece u istom prostoru. Tu mogu da predstave svoje proizvode i usluge kroz prezentacije, ali i da prenesu svoje znanje na druge.

[powr-instagram-feed id="mamenovosadjanke"]

Pozivamo Vas da podržite projekat “Mama biznis klub”, a čiji je nosilac Udruženje “Mame Novosađanke” i sa kojim smo u polufinalu konkursa Generator, organizovanog od strane  Sosijete ženeral banke.


 

Kako je nastala ideju o ovoj inovaciji?

 

Lični, ali i problemi drugih majki. Svaka od njih četiri koje su deo tima nalazi se u sličnoj situaciji: svaka radi od kuće i nijedna nema uslove za rad. Nedostatak kancelarije i opreme, nalaženje sa klijentima po kafićima, rad uz decu (što je skoro nemoguća misija) i eto ideje.

 

Članove tima predstavljaju Nataša Petronijević, Milena Kostić, Mirjana Vilovski Novaković i Svetlana Bogićević. Udruženje “Mame Novosađanke” je nastalo pre dve godine i uspešno organizuje više manifestacija i edukativno-zabavnih događaja i humanitarnih akcija, među kojima su posebno poznati Mama biznis fest i Mamin bazar.

 

Glasanjem za projekat Mama biznis kluba, na stranci Generator, daćete svoju podršku i omogućiti da on i zaživi.