o nama - demetra portal
O nama

O nama

Demetra je specijalizovani portal za žene osnovan 2011. godine. Bavi se svim temama koje zanimaju žene počev od puberteta do menopauze, a uključuju i period zatrudnjivanjanja, trudnoće, te brige o bebama i deci u svim aspektima njihovog rasta i razvoja. Na portalu ćete naći i oblasti vezane za porodicu, slobodno vreme, uređenje doma, kreativne projekte i kulturu, te intervjue sa inspirativnim ženama.

Demetra pruža pouzdane savete stručnjaka, informacije, prostor za stvaranje prijateljstva sa drugim roditeljima i podršku u svakoj fazi razvoja vašeg deteta. Razumemo da je svaka porodica različita i tu smo da damo informacije potrebne za donošenje važnih odluka. Naš cilj je da pomognemo da steknete samopouzdanje, više uživate u roditeljstvu i da otklonimo neke krivice i brige koja dolaze sa ulogom roditelja.

Demetra je posvećena pružanju informativnog sadržaja visokog kvaliteta – zabavnog, ali i edukativnog i stručnog. Naši urednici i savetnici stalno ažuriraju i pregledaju članke, i činimo svaki napor kako bi korekcije stizale blagovremeno.
Međutim, tekstovi objavljeni na Demetri su informativnog karaktera i ne mogu zameniti kontakt sa lekarom. Ukoliko imate zdravstveni problem, pravi savet i pomoć može vam pružiti samo lekar.

Pozivamo vas da na našem forumu pronađite popularne teme i savete koje daju iskusne mame. Kroz ovaj forum Demetra nudi roditeljima uspešan sistem za podršku kroz povezivanje s drugim roditeljima. Tražite i ponudite svoje savete o roditeljstvu ili samo razgovarajte o najdražem hobiju ili najnovijim epizodama neke serije.

Kao deo naše misije da osiguramo čitaocima pouzdane informacije, pridržavamo se strogo politike razdvajanja između uredničkog i sadržaja oglašavanja. Nikada ne dopuštamo oglašivačima da utiču na uredničke sadržaje, a sve reklame su ili jasno odvojene od uredničkog sadržaja, ili jasno označene kao „oglašavanje“, "u saradnji sa", "PR tekst" ili „od naših sponzora“.

Save

Save

Save