Sezona je sremuša. Dok neki još ne znaju šta je sremuš ili divlji beli luk, ima onih koji uveliko uživaju u lepoti njegovog ukusa i zdravstvenim benefitima koji su brojni. Sremuš – divlji ...

Tradicionalno pravimo više vrsta keksa za novogodišnje praznike – najčešće „Cookies“, raspucance, vanilice, tutku i medenjake. Prošle godine smo počeli i sa pravljenjem keksića za ...

KOH U poslednje vreme često se jede kolač „Tri leće“ kao svojevrstan ozbiljan specijalitet. Ovo je kolač koji potiče iz Južne Amerike, a jednostavnija srpska verzija i svojevrstan ...

Tokom uskršnjeg posta, a i inače, ovaj kolač vam može poslužiti kao brzinsko rešenje za desert i nešto slatko za iznenadne goste. Važno je da nema dodataka masnoće, pa je prigodan i tokom ...

Verujte mi da sam bila ubeđena da ovaj kolač ne može da uspe kada sam ga prvi put pravila. Krenula sam potpuno skeptično, a ispalo je odlično. Ne znam zašto se nikada ne setim da ga pravim ...

Najjednostavnije šnicle od mlevenog mesa Iskrena da budem, ne znam zašto se ove šnicle zovu kineske i da li zaista imaju neke veze sa kineskom kuhinjom, tek nama su veoma često na repertoaru ...
Opširnije: Kineske šnicle

Popara Popara je od vajkada poznato jelo u Srbiji. Nekada jelo siromašnih, u poslednje vreme sve češće, veoma popularno. U našim bolnicama i vrtićima, nažalost, nikada nije izašlo iz mode u ...

Jednostavan kolač sa makom Pod naletom mode da se u poslednje vreme forsira čia seme, mak je nekako pao u drugi plan. Inače, ove dve vrste su veoma slične, obe prebogate omega 3 i omega 6 ...

Tradicionalna lenja pita Moram priznati da sam veliki obožavalac kolača sa jabukama, a nekako su jabuke svima i jedno od voća koje se uvek nalazi u kući. Iz tog razloga, probala sam mnoge ...

Brusketi su odličan izbor kada vam treba da brzinski napravite neko jelo koje biste poslužili uz piće kada imate neočekivane goste ili nemate baš previše vremena za pripremu. Uglavnom možete ...
Load More