Ideje za provod poslednjih lepih dana

 Ideje za provod poslednjih lepih dana

 

[quote width="auto" align="none" border="#639B9B" color="#639B9B" title=""]Iskoristite poslednje dane leta da se provedete i nasmejani dočekate prvu kišu i tmurne dane.[/quote]

 

Lepota doma svog

Provedite dane kod kuće, opušteno, onako kako ste oduvek želeli. Bilo da je u pitanju dan koji ćete provesti sa partnerom na relaciji krevet – kupatilo - poručena pica ili ćete ga provesti sami na relaciji kauč – TV - poručena kineska hrana - maska na licu - mazanje noktiju.

Uočite svu lepotu vašeg mesta stanovanja, pustite glasnu muziku, pobacajte jastuke, pevajte iz sveg glasa, pobacajte nepotrebne stvari.

 

 

Žurka!

Posetite se školskih i studentskih dana tako što ćete organizovati žurku. Možete napraviti i dnevnu varijantu sa roštiljem na terasi ili pidžama žurku sa par drugarica. Otkačite se, smejte se starim slikama, prepričavajte događaje kojih se rado sećate, jedite kokice i sladoled.

 

Vikend odmor

Čini vam se da je prošla čitava večnost od povratka sa odmora? Ili, pak, ove godine nigde niste išli. Vreme je da udovoljite sebi i promenite sredinu makar tokom vikenda. Tako ćete razbiti monotoniju svakodnevnice i za kratko vreme ''dopuniti baterije''.

Dovoljno je da posetite neku lepu destinaciju u Srbiji, postoje povoljni aranžmani u našim hotelima, kao i mogućnost da uplatite wellness vikend.

Vize nas više ne sputavaju da posetimo Beč, Budimpeštu ili Veneciju na kratko. Agencije nude brojne vikend ture. Uz malo spavanja u autobusu, možete provesti produženi vikend i obići mnoge znamenitosti neke od evropskih metropola.

 

Radujte se životu!

Pre svega se trudite, da naučite da gledate život ružičastim naočarima! Tada ni zima neće biti strašna, ni to što niste otišli na more ove godine, ni to što vas on nije danas zvao.

Odgledajte onu gomilu filmova, koja mesecima čeka, pročitajte dobru knjigu, jedite sladoled iz velike kutije bez griže savesti, igrajte monopol, karte ili jamb sa društvom ili se oprobajte u pripremanju neke zanimljive hrane. Uradite sve ono što duže vreme odlažete!

 

 

Diskutujte o ovoj temi na Demetra forumu – Ideje za letnji provod

(kako bi mogli da vidite kategorije foruma, čitate tuđe postove i učestvujete u raspravi na forumu, potrebno je da se registrujete)