Kozmetika u ženskoj tašni

 

Šta je sve to što bi bilo dobro da se nalazi u jednoj ženkoj tašni? Nešto sredstava za ličnu higijenu i malo šminke da uvek izgledate sveže.

Nega

Vlažne maramice – dobro dođu u svakoj prilici i gotovo da nema dana kada vam koji put neće zatrebati. Takođe ni antiseptičko sredstvo za ruke nije loše rešenje pride.

Higijenski ulošci ili tamponi – često se događa da žene zaborave datum poslednje menstruacije ili da ih on jednostavno iznenadi tako što porani. Uvek u tašni imajte rezervni uložak ili tampon.

Hanzaplast – kada pomislimo na hanzaplast u tašni, prva asocijacija su nam žuljevi na petama. Naravno ovo nije jedini razlog zbog kog se može dogoditi da vam zatreba u toku dana.

 

 

Dezodorans – nekada znojenje zna da bude jako neprijatno. Imajte uz sebe uvek roll on ili stik nekog odgovarajućeg dezodoransa.

Parfem – da osvežite izgled i date glamur večernjem izlasku.

Lak i turpija za nokte – uvek ih imajte pri ruci. Posebno ako su vam nokti u crvenoj, bordo ili drugoj tamnoj boji, loše će izgledati i jedan malo iskrzan kraj nokta.

 

Neseser sa šminkom

Lagana podloga za lice – kada je potrebno da postignete besprekoran ten, par kapi podloge će učiniti da deluje blistavo i ujednačeno.

Rumenilo – nanesite ga blago, tek da osenčite obraze i date dodatnu blistavost licu.

Paleta senki za oči – kada se neočekivano zadržite u gradu i treba vam večernji izgled, uz pomoć njih ćete uspeti to da postignete za koji minut.

Maskara – uvek stavite makar jedan sloj maskare na trepavice da istaknete svoje oči. Za večernji izgled dodajte još jedan sloj.

Sjaj za usne – uvek dobrodošao da zablistate.

 

 

Photo via Polyvore